Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Pieter-Jan de Jong

Pieter-Jan heeft in 2019 de master Civiel Recht afgerond. Kort daarna is hij aan de slag gegaan bij de rechtbank Midden-Nederland als gerechtsjurist. Pieter-Jan heeft ervaring opgedaan in de brede kantonpraktijk en meer in het specifiek in het huurrecht. Hij heeft zaken behandeld over zowel woonruimte als bedrijfsruimte. Ook is hij thuis in het algemene contractenrecht. Pieter-Jan heeft bij de rechtbank naast het behandelen van reguliere dossiers ook aanvragen voor kort gedingen en verzoekschriften tot het leggen van conservatoir beslag behandeld. Daarna heeft hij ervaring opgedaan bij een rechtsbijstandsverzekeraar.

Pieter-Jan is gespecialiseerd in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte. Hij staat open voor dossiers op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Hij is kundig, meelevend en heeft enkel uw belang op het oog.

Pieter-Jan spreekt en schrijft vloeiend Engels.

INLOOPSPREEKUUR
Op maandagen van 14-16 is er bij Solutions Advocaten een inloop spreekuur voor vragen over het huurrecht. Dit kan ook via videobellen. Advocaat Pieter-Jan de Jong bespreekt die maandagmiddagen kosteloos uw juridische positie. Hij is gespecialiseerd op de huur van woonruimte en bedrijfsruimte. U kunt hem vragen stellen over bijvoorbeeld huurachterstanden, gebreken, opzegging, de huurprijzen of servicekosten. Na een voorlopige inschatting van uw juridische mogelijkheden kunt u vervolgafspraken maken met Pieter-Jan de Jong.

Wilt u langskomen op het spreekuur, laat dat dan van tevoren weten door een e-mail te sturen naar pjdejong@solutionsadvocaten.nl of stuur Pieter-Jan een berichtje op LinkedIn.