Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Huurrecht advocaat Baarn

Solutions Advocaten is een gespecialiseerd huurrecht advocatenkantoor in Baarn. Het niche kantoor staat klaar voor particulieren of ondernemers die worstelen met juridische vragen of geschillen met betrekking tot hun woonruimte of bedrijfsruimte. Zowel huurders als verhuurders kunnen op ons rekenen voor huuradviezen of juridische bijstand. Solutions Advocaten staat altijd klaar met heldere oplossingen.


Solutions Advocaten is uw huurrecht advocaat in Baarn

Solutions advocaten wordt geleid door Mirjam Koppe en Melike Pinarci Cinar. Mirjam heeft voordat zij advocaat werd gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje. Melike is gedreven, resultaatgericht en creatief in het zoeken naar een oplossing in het belang van haar cliënt. De kernwaarden van het kantoor zijn betrokkenheid en duidelijkheid. Zo zet Solutions Advocaten zich steevast volledig in voor uw rechten. Tijdens een eerlijke en open communicatie gaan we samen met u op zoek naar de juiste oplossingen op maat voor uw zaak.


Huurrecht woonruimten

Huurt of verhuurt u woonruimten dan kunt u rekenen op Solutions Advocaten in Baarn. De huurrecht advocaat van Solutions Advocaten vindt de juiste weg in een soms complex net van zeer specifieke en vaak ook (semi)dwingende wetsregels. Ik kan u onder andere helpen bij geschillen aangaande onderhuur, huurachterstand, renovaties, huurprijzen, gebreken, tijdelijke huurovereenkomsten, ontbindingen en opzeggingen.


Huurrecht bedrijfsruimten

Huurt of verhuurt u bedrijfsruimten dan kan Solutions Advocaten u bijstaan inzake overeenkomsten, indeplaatsstellingen, ontruimingen, gebreken, etc. Voor huuradviezen kunt u rekenen op uw huurrecht advocaat in Baarn.


Contacteer uw huurrecht advocaat in Baarn

Solutions Advocaten garandeert u heldere en effectieve oplossingen op maat. Wilt u graag een afspraak? Neem contact met ons op via het contactformulier, per e-mail of telefonisch en spreek een passend tijdstip af. Kies voor Solutions Advocaten als uw ervaren huurrecht advocaat in Baarn.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl