Over Solutions

Solutions Advocaten richt zich op huurders en verhuurders, ondernemers en particulieren. Solutions Advocaten is een niche kantoor, gespecialiseerd in het huurrecht van zowel woonruimte als bedrijfsruimte.

Solutions Advocaten staat voor effectieve oplossingen, kwaliteit en duidelijkheid.

Mirjam Koppe (Linkedin)

Mirjam Koppe

Voordat ik advocaat werd heb ik zowel in Nederland als in Zuid Amerika, Zuid oost en Centraal Azië gewerkt.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Mirjam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Huurrecht woonruimte
  • Huurrecht bedrijfsruimte

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.

Melike Pinarci Cinar

Onder cliënten en (ex-) collega’s sta ik bekend als een nauw betrokken advocaat die goed luistert. Ik ben zowel actief in het Gooi, maar ook in het gebied rondom Amsterdam en Amersfoort waar ik een uitgebreide cliëntenkring heb.

Ik ben gedreven, resultaatgericht en creatief in het zoeken naar een oplossing in het belang van mijn cliënt. Mijn cliënten waarderen mijn professionaliteit in combinatie met mijn menselijke aanpak.

Voor mij staat kwaliteit op de eerste plaats bij een optimale dienstverlening. Cliënten zijn verzekerd van deskundige raad en advies als het gaat om het aanvechten van conflicten. Als het kan streef ik naar een oplossing zonder dat een procedure nodig is, als het moet ben ik niet bang om te procederen.

Ik hou mij bezig met het huurrecht (woon- en bedrijfsruimte).

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Turks.

Bezoek de Linkedin pagina van Melike Pinarci Cinar