Gratis intakegesprek: 035 2003480

Huurrecht advocaat Hilversum

Huurrecht advocaat HilversumSolutions Advocaten staat u graag bij als uw huurrecht advocaat in Hilversum. Worstelt u met juridische vraagstukken aangaande het huurrecht van woonruimten of bedrijfsruimten, dan ben ik de specialist die u kan helpen. U kunt bij mij terecht voor huuradviezen of voor juridisch advies bij huurgeschillen. Het niche kantoor staat klaar voor particulieren en ondernemers, voor huurders of verhuurders. Solutions Advocaten gaat altijd op zoek naar een heldere en effectieve oplossing.

Neem contact op

Solutions Advocaten, huurrecht advocaat in Hilversum

Solutions Advocaten is het kantoor van Mirjam Koppe, die als advocaat gespecialiseerd is in het huurrecht woon- en bedrijfsruimten. Mirjam heeft voordat zij advocaat werd gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje. Ze heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten, VHA met goed gevolg afgerond. De kernwaarden van haar kantoor zijn: betrokkenheid en duidelijkheid met een eerlijke en open communicatie.

Wat kan Solutions Advocaten doen voor mijn woonruimte?

Als huurrecht advocaat in Hilversum kunnen wij u juridisch advies verlenen met betrekking tot het huurrecht van woonruimten. Dit recht is bijzonder specifiek en de wetgever legt verhuurders van woonruimten heel wat (semi) dwingende regels op. Solutions Advocaten kan u helpen bij het vinden van de juiste weg en helpen met geschillen over renovaties, huurprijzen, onderhuur, huurachterstand of het opzeggen van de huur.

Wat kan Solutions Advocaten doen voor mijn bedrijfsruimte?

Solutions Advocaten is gespecialiseerd in juridische bijstand met betrekking tot het huurrecht van bedrijfsruimten. Als gespecialiseerde huurrecht advocaat in Hilversum kan ik u helpen bij geschillen over huurovereenkomsten, huuroverdracht, renovaties, huurprijsverhoging of ontruiming. Ook voor huuradviezen kunt u bij ons terecht.

Kies Solutions Advocaten als uw huurrecht advocaat in Hilversum

Solutions Advocaten garandeert u helder en eerlijk advies. Wilt u graag een afspraak? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel naar 035 2003480 om uw consult in te plannen. Samen vinden we vast een uitweg uit al uw huurvraagstukken.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl