Gratis intakegesprek: 035 2003480

Huurrecht advocaat Bussum

Huurrecht advocaat BussumAls huurrecht advocaat in Bussum zijn wij gespecialiseerd in het huurrecht van woon- en bedrijfsruimten. Als huurrecht advocaat in Bussum houden wij van het vak omdat het een uitdaging is om op een goede en creatieve wijze met mensen concrete problemen op te lossen. Naast creativiteit is hier vakkennis en een open en eerlijke communicatie met de cliënt voor nodig. Als huurrecht advocaten van Solutions Advocaten onderscheiden wij ons van anderen, omdat ons uitgangspunt is dat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Neem contact op

Wat kunnen wij als huurrecht advocaat in Bussum voor u betekenen?

Als huurrecht advocaat in Bussum staan wij zowel huurders als verhuurders bij. Het kan hierbij gaan om particulieren of ondernemers. Op de eerste plaats komt bij ons als huurrecht advocaat altijd het streven om tot een oplossing te komen door te adviseren en te schikken. Dit kan een eventuele gang naar de rechter, met alle nare consequenties tot gevolg, voorkomen. Wanneer het geschil echter niet op die manier beslecht kan worden, kunnen wij u verdere juridische bijstand verlenen. U kunt hierbij denken aan zaken als:

Contact met Solutions Advocaten

Bent u geïnteresseerd geraakt in het werk en de diensten van Solutions Advocaten, wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neemt u dan contact op door middel van onderstaand contactformulier, per mail of telefonisch via 035 2003480.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl