Huurrecht advocaat Huizen

Solutions Advocaten is een gespecialiseerde huurrecht advocaat in Huizen. Als gespecialiseerde in het Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) richtte Mirjam Koppe Solutions Advocaten op, een gespecialiseerd huurrecht kantoor met kernwaarden zoals betrokkenheid, duidelijkheid, eerlijkheid en open communicatie.


Solutions Advocaten, huurrecht advocaat in Huizen

Het huurrecht is gespecialiseerde materie. Vaak gaat het over regels met een (semi)dwingend karakter. Afwijken van die regels is soms uit den boze en ook vaak vernietigbaar door een huurder. Juridische fouten kunnen hier vergaande gevolgen hebben. In deze boeiende, maar complexe wereld kan Solutions Advocaten u bijstaan om het juiste pad te vinden voor uw huurvraagstukken. Als huurrecht advocaat staat Solutions Advocaten klaar voor huurders of verhuurders, ondernemers of particulieren.


Voor woonruimten

De huurrecht advocaat in Huizen kan u helpen als huurder of verhuurder van woonruimten. Solutions Advocaten heeft een goed zicht op wetsregels en uitspraken van de rechter. U kunt bij Solutions Advocaten terecht voor verschillende vraagstukken, waaronder geschillen omtrent onderhuur, renovaties, huurachterstanden, opzegging, ontbinding, gebreken of huurprijzen.


Voor bedrijfsruimten

Als huurrecht advocaat kan Solutions Advocaten ook de huurders en verhuurders van bedrijfsruimten bijstaan. Ondernemers kunnen bij Solutions Advocaten niet enkel terecht voor huuradviezen; ze kunnen zich ook juridisch laten bijstaan bij geschillen. Vaak gaat het dan over zaken aangaande huurprijsaanpassing, ontbinding, opzegging, ontruiming, renovatie of indeplaatsstelling.


Kies voor Solutions Advocaten als uw huurrecht advocaat in Huizen

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat? Maak hier dan uw afspraak met Solutions Advocaten of bel 035 2003480 voor alle regelingen. Wij garanderen u een duidelijke en open communicatie met heldere en effectieve oplossingen.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl