Huurrecht advocaat in Soest

Als huurder of verhuurder kampt u regelmatig met juridische vraagstukken. Solutions Advocaten heeft zich gespecialiseerd in deze boeiende, maar complexe materie. Bij dit niche kantoor kunt u terecht voor huuradviezen of voor juridisch advies (in geschillen) rond woonruimten of bedrijfsruimten. Bij Solutio wordt altijd naar een passende uitweg gezocht.

Solutio, huurrecht advocaat in Soest

Solutio wordt geleid door Mirjam Koppe. Als advocaat specialiseerde ze zich in huurrecht woon- en bedrijfsruimten en zij heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Mirjam heeft een grote betrokkenheid bij haar cliënten en is open en eerlijk. Het advies en de aangereikte oplossingen zijn duidelijk en effectief.

Solutio voor woonruimten

Als huurrecht advocaat in Soest kunnen wij u bijstaan in verschillende huurgeschillen aangaande de woonruimten die u huurt of verhuurt. Het huurrecht woonruimte is uitzonderlijk gespecialiseerd en staat bol van (semi)dwingende wetsregels. Solutions Advocaten helpt u om de weg te vinden in dit doolhof. Ik sta u bij met huuradviezen of ben uw juridische rechterhand bij geschillen over onderverhuur, huurprijzen, huuropzegging, ontbinding, gebreken of huurachterstand.

Solutio voor bedrijfsruimten

Ook het huurrecht bedrijfsruimten behoort tot mijn specialisme als huurrecht advocaat in Soest. Solutio kan u helpen met juridische adviezen of kan u bijstaan in geschillen over indeplaatsstelling, opzegging, ontbinding,  huurovereenkomsten, huurprijsaanpassing, gebreken, ontruiming of renovaties.

Solutio wordt uw huurrecht advocaat in Soest

Wilt u graag een afspraak met de enige echte huurrecht advocaat in Soest? Bel dan 035 2003480 en regel het tijdstip. Het eerste halfuur van uw consult is gratis. Samen zoeken we een oplossing voor al uw huurvraagstukken.

Voordat ik advocaat werd heb ik gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.