Huurrecht advocaat Weesp

Ook dat is Solutions Advocaten. Zoekt u dus een huurrecht advocaat in Weesp, dan kan ik u helpen. Het huurrecht woon en bedrijfsruimte is de niche van Solutions Advocaten.


Solutions Advocaten, de huurrecht advocaat in Weesp

Het niche-concept achter Solutions Advocaten is een creatie van Mirjam Koppe, huurrecht advocaat. Zij is gefascineerd door het huurrecht woon- en bedrijfsruimten en heeft de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Succesvol afgerond. Bij de oprichting van Solutions Advocaten stelde Mirjam 3 waarden voorop: openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Het zijn nog steeds de speerpunten in elke communicatie van de Solutions Advocaten.


Wat kunnen we doen voor particulieren?

Particulieren kunnen juridisch advies krijgen bij geschillen of anderszins. Het huurrecht voor woonruimten is vaak aan strenge wetsregels gebonden. Een goed overzicht en de knowhow om correct aan alle eisen te voldoen zijn essentieel. Solutions Advocaten helpt u om uw confrontatie met het huurrecht tot een goed einde te brengen.


Wat kunnen we doen voor ondernemers?

Voor bedrijven kan Solutions Advocaten aangepaste oplossingen bieden. Naast juridische bijstand bij (geschillen over) huurcontracten, renovaties, indeplaatsstelling of ontruiming kunt u bij mij ook terecht voor huuradvies.


Solutions Advocaten is uw huurrecht advocaat in Weesp

Huurt of verhuurt u in Weesp, als particulier of ondernemer? Zit u met vragen over huurrecht of bent u verwikkeld in een juridisch huurdispuut? Als huurrecht advocaat kan Solutions Advocaten u ongetwijfeld helpen. Komt u graag eens op consult? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl