Huurrecht advocaat in Naarden

Het huurrecht is een complexe materie en vereist expertise in het vakgebied. Zowel huurders als verhuurders kunnen voor situaties komen te staan waar ze niet direct een antwoord op hebben. Als huurrecht advocaat in Naarden kan Solutions Advocaten u met raad en daad bijstaan.

Huurrecht advocaat in Naarden voor huurders

Wanneer u als huurder het gevoel hebt dat één en ander niet geheel volgens de wettelijke bepalingen of de huurovereenkomst verloopt, kan u een beroep doen op de diensten van de huurrecht advocaat van Solutio in Naarden. Vanuit specialistische kennis ter zake kan ik u bijstaan door middel van het doornemen van uw contract en eventueel een schikking tussen u en uw huurder trachten te bereiken. In laatste instantie, als alle voorgaande opties geen uitkomst bieden, kan ik u bijstaan bij het ondernemen van gerechtelijke stappen.

Huurrecht advocaat in Naarden voor verhuurders

Verhuurt u een pand, zakelijk of particulier, en bent u van mening dat bepaalde overeenkomsten tussen u en de huurder spaak lopen, dan kan de huurrecht advocaat van Solutio in Naarden u bijstaan. U kan hierbij denken aan betalingen die niet worden uitgevoerd of mistoestanden die in het pand plaatsvinden. In eerste instantie zal ik proberen buiten rechte oplossingen te vinden maar indien dit geen soelaas biedt, kan ik u ook bijstaan bij het ondernemen van gerechtelijke stappen.

Afspraak maken met Solutio?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met Solutio op het nummer 035 2003480. Wij bekijken dan samen met u hoe ik u het beste kan helpen. Heeft u nog verdere vragen over onze werkwijze of krijgt u graag eerst een vrijblijvende prijsopgave? Solutio staat graag ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu huurder of verhuurder bent, ik doe mijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u met raad en daad bij te staan.

Voordat ik advocaat werd heb ik gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.