Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Huurrecht advocaat Naarden

Het huurrecht is een complexe materie en vereist expertise in het vakgebied. Zowel huurders als verhuurders kunnen voor situaties komen te staan waar ze niet direct een antwoord op hebben. Als huurrecht advocaat in Naarden kan Solutions Advocaten u met raad en daad bijstaan.


Huurrecht advocaat in Naarden voor huurders

Wanneer u als huurder het gevoel hebt dat één en ander niet geheel volgens de wettelijke bepalingen of de huurovereenkomst verloopt, kan u een beroep doen op de diensten van de huurrecht advocaat van Solutions Advocaten in Naarden. Vanuit specialistische kennis ter zake kan ik u bijstaan door middel van het doornemen van uw contract en eventueel een schikking tussen u en uw huurder trachten te bereiken. In laatste instantie, als alle voorgaande opties geen uitkomst bieden, kan ik u bijstaan bij het ondernemen van gerechtelijke stappen.


Huurrecht advocaat in Naarden voor verhuurders

Verhuurt u een pand, zakelijk of particulier, en bent u van mening dat bepaalde overeenkomsten tussen u en de huurder spaak lopen, dan kan de huurrecht advocaat van Solutions Advocaat in Naarden u bijstaan. U kan hierbij denken aan betalingen die niet worden uitgevoerd of mistoestanden die in het pand plaatsvinden. In eerste instantie zal ik proberen buiten rechte oplossingen te vinden, maar indien dit geen soelaas biedt, kan ik u ook bijstaan bij het ondernemen van gerechtelijke stappen.


Afspraak maken met Solutions Advocaten?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken met Solutions Advocaten op het nummer 035 2003480. Wij bekijken dan samen met u hoe ik u het beste kan helpen. Solutions Advocaat staat graag ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu huurder of verhuurder bent, ik doe mijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u met raad en daad bij te staan.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl