Huurrecht advocaat in De Bilt

Zoekt u een huurrecht advocaat in De Bilt? Als niche kantoor is Solutio uw uitgelezen partner bij juridische vragen over het huurrecht van bedrijfsruimten of woonruimten. Bent u huurder of verhuurder, particulier of ondernemer, dan kan ik u helpen met huuradvies en/of juridische bijstand bij huurgeschillen. Solutions Advocaten zoekt altijd naar duidelijke en werkende oplossingen.

Solutio, huurrecht advocaat in De Bilt

De oprichter van Solutio is Mirjam Koppe. Als advocaat is zij gespecialiseerd in het huurrecht woon- en bedrijfsruimten en heeft zij de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Verenging van Huurrecht Advocaten (VHA) met succes afgerond. Mirjam startte haar kantoor vanuit duidelijke kernwaarden: betrokkenheid, duidelijkheid en eerlijkheid. Deze waarden vindt u nu terug in de gesprekken met de Solutions Advocaten. In een eerlijke en open communicatie wordt met de grootste aandacht naar uw verhaal geluisterd en in alle helderheid wordt gezocht naar passende oplossingen voor uw vragen.

Voor particulieren

Het huurrecht van woonruimten is bijzonder complex. Niet alleen gaat het over gespecialiseerde materie; er gelden hier ook veel wetsregels, die bovendien vaak (semi)dwingend zijn. Als huurrecht advocaat in De Bilt helpt Solutions Advocaten u om de bomen door het bos te blijven zien. Solutions Advocaten staat u bij inzake renovaties, huurprijzen, huurachterstand, opzegging, onderhuur of andere juridische vraagstukken. Tijdens geschillen is Solutions Advocaten uw vertrouwelijke adviseur.

Voor ondernemers

Solutio is ook gespecialiseerd in huurrecht voor bedrijfsruimten. Als huurrecht advocaat in De Bilt kunnen ondernemers geholpen worden met huurovereenkomsten, indeplaatsstelling, huurprijsaanpassing, ontruiming, renovatie of verwante kwesties. Solutions Advocaten levert juridische bijstand bij geschillen of huuradvies op maat.

Solutio wordt uw huurrecht advocaat in De Bilt

Zoekt u een huurrecht advocaat in De Bilt en wilt u graag een afspraak met Solutio? Bel dan 035 2003480 en krijg het eerste halfuur van uw consult helemaal gratis.

Voordat ik advocaat werd heb ik gewerkt in Zuid Oost Azië, Centraal Azië en in Spanje.

Ik ben volledig gespecialiseerd in het huurrecht woon – en bedrijfsruimte en heb de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) succesvol afgerond.

Ik vind mijn vak geweldig omdat ik met mensen concrete problemen op mag lossen. Daar ben ik goed en creatief in. Verder ben ik duidelijk, communiceer ik eerlijk en open en ben ik betrokken bij mijn cliënten omdat mensen niet een zaak zijn maar een zaak hebben.

Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en Spaans.