Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Huurrecht advocaat De Bilt

Zoekt u een huurrecht advocaat in De Bilt? Als niche kantoor is Solutions Advocaten uw uitgelezen partner bij juridische vragen over het huurrecht van bedrijfsruimten of woonruimten. Bent u huurder of verhuurder, particulier of ondernemer, dan kan kunnen wij helpen met huuradvies en/of juridische bijstand bij huurgeschillen. Solutions Advocaten zoekt altijd naar duidelijke en werkende oplossingen.


Solutions Advocaten, huurrecht advocaat in De Bilt

De oprichter van Solutions Advocaten is Mirjam Koppe. Als advocaat is zij gespecialiseerd in het huurrecht woon- en bedrijfsruimten en heeft zij de Specialisatieopleiding Huurrecht van de Verenging van Huurrecht Advocaten (VHA) met succes afgerond. Mirjam startte haar kantoor vanuit duidelijke kernwaarden: betrokkenheid, duidelijkheid en eerlijkheid. Deze waarden vindt u nu terug in de gesprekken met de Solutions Advocaten. In een eerlijke en open communicatie wordt met de grootste aandacht naar uw verhaal geluisterd en in alle helderheid wordt gezocht naar passende oplossingen voor uw vragen.


Voor particulieren

Het huurrecht van woonruimten is bijzonder complex. Niet alleen gaat het over gespecialiseerde materie; er gelden hier ook veel wetsregels, die bovendien vaak (semi)dwingend zijn. Als huurrecht advocaat in De Bilt helpt Solutions Advocaten u om de bomen door het bos te blijven zien. Solutions Advocaten staat u bij inzake renovaties, huurprijzen, huurachterstand, opzegging, onderhuur of andere juridische vraagstukken. Tijdens geschillen is Solutions Advocaten uw vertrouwelijke adviseur.


Voor ondernemers

Solutions Advocaten is ook gespecialiseerd in huurrecht voor bedrijfsruimten. Als huurrecht advocaat in De Bilt kunnen ondernemers geholpen worden met huurovereenkomsten, indeplaatsstelling, huurprijsaanpassing, ontruiming, renovatie of verwante kwesties. Solutions Advocaten levert juridische bijstand bij geschillen of huuradvies op maat.


Solutions Advocaten wordt uw huurrecht advocaat in De Bilt

Zoekt u een huurrecht advocaat en wilt u graag een afspraak met Solutions Advocaten? Neem via onderstaande gegevens contact met ons op.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl