Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Elina Blaauboer

Elina helpt werkgevers en werknemers bij het navigeren door arbeidsrechtelijke vraagstukken. Haar doel is om een constructieve bijdrage te leveren aan het bereiken van duurzame oplossingen. Het geeft haar voldoening om oplossingen te vinden die rechtvaardig en effectief zijn. Elina is ervan overtuigd dat een eerlijke en succesvolle werkplek essentieel is voor zowel werkgevers als werknemers.

Elina adviseert en procedeert ten aanzien van alle aspecten van het arbeidsrecht zoals het ontslagrecht, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, arbeidsongeschiktheid, medezeggenschap etc.

Om haar cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn, hecht Elina veel waarde aan voortdurende bijscholing en het bijhouden van de laatste ontwikkelingen. In 2023 heeft zij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Ze heeft haar studie voltooid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar ze de master arbeidsrecht (met predicaat topopleiding) heeft behaald.

Elina is advocaat-ondernemer bij Solutions Advocaten B.V.
Zij staat met Arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.
Daarmee is zij verplicht elk jaar in ieder geval tien arbeidsrechtelijke opleidingspunten te halen.

Solutions Advocaten B.V. heeft een samenwerkingsverband met Labora Arbeidsrecht, eenmanszaak van Elina. Elina treedt op onder de naam van Solutions Advocaten en wordt indien nodig vervangen door een advocaat van Solutions Advocaten. Elina is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid via Solutions Advocaten B.V. en maakt ook gebruik van de klachtenregeling en algemene voorwaarden van Solutions Advocaten B.V.
Zowel Labora Arbeidsrecht als Solutions Advocaten B.V. hebben geen derdengeldenrekening.