Solutions Advocaten
Solutions Advocaten

Advocaat Hilversum

Wenst u een ervaren advocaat in Hilversum? Ontdek de kracht van onze advocaten op het gebied van huurrecht, vastgoedrecht en arbeidsrecht bij Solutions Advocaten. Wij bieden gespecialiseerd juridisch advies dat volledig is afgestemd op uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op.


Huurrecht advocaat

Solutions Advocaten is gespecialiseerd in huurrecht, waaronder huurders of verhuurders van woonruimtes, bedrijfsruimtes en kantoorruimtes.

Onze huurrecht advocaten en juristen voorzien u van helder advies en helpen u bij het bepalen van een duidelijke strategie. Wij streven naar praktische en creatieve oplossingen. Indien nodig staan wij u ook bij tijdens een gerechtelijke procedure.


Arbeidsrecht advocaat

Wordt u als ondernemer of werkgever geconfronteerd met vraagstukken binnen het arbeidsrecht? Wij analyseren uw specifieke situatie en zetten de juiste expert in om u hierbij te ondersteunen. Ook helpen wij werknemers bijvoorbeeld bij het ontbinden van arbeidsovereenkomsten of bij het controleren van een vaststellingsovereenkomst. Bent u benieuwd naar de kosten voor onze diensten? Onze arbeidsrecht advocaten in Hilversum kunnen u daarover alle informatie verstrekken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer details.


Vastgoedrecht advocaat

Heeft u behoefte aan een vastgoedrecht advocaat? Solutions Advocaten staat paraat in gevallen betreffende aanneming van werk of bij de koop of verkoop van vastgoed. Als particuliere koper geniet u wettelijk een bedenktijd na ondertekening van de koopovereenkomst, waarbij een financieringsvoorbehoud vaak wordt opgenomen. Dit geeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden indien de financiering niet rondkomt. Ook bij vragen over wat te doen wanneer een koper niet overgaat tot afname op de afgesproken leveringsdatum, kunt u bij ons terecht.

Bij aanneming van werk gaat het om het tot stand brengen van fysieke constructies. Hierbij kan gedacht worden aan werkzaamheden zoals schilderen van muren, leggen van vloeren of installeren van zonnepanelen. Het kan echter ook grotere projecten betreffen, zoals badkamerverbouwingen, plaatsing van dakkapellen of tuinaanleg.


Neem contact op met uw advocaat in Hilversum

Heeft u een advocaat in Hilversum nodig? Neem contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl

Melike Pinarci Cinar

Advocaat-partner

Specialisatie: Arbeidsrecht

T: 035 2003480
E: mcinar@solutionsadvocaten.nl

Bezoek de Linkedin pagina van Melike