Gratis intakegesprek: 035 2003480

Huurrecht advocaat Utrecht

Uw huurrecht advocaat in Utrecht: creatieve en praktische oplossingen op maat

Bij huren en verhuren komt veel kijken, waarbij het bijzonder belangrijk is dat er correcte afspraken gemaakt zijn en dat deze ook daadwerkelijk nageleefd worden. Daar houdt het echter niet mee op, want vaak moeten afspraken in het huurcontract tussentijds aangepast worden of moet het volledige contract ontbonden worden op een rechtsgeldige manier. Als huurrecht advocaat in Utrecht zorgen wij ervoor dat u precies weet wat de mogelijkheden zijn en staan we u bij, zelfs wanneer een conflict rond het huurrecht uitmondt in een proces. Onze juristen en advocaten zorgen ervoor dat u als (ver)huurder altijd krijgt waar u recht op heeft.

Neem contact op

Waarom de juiste huurrecht advocaat in Utrecht het verschil maakt voor uw situatie

Huurovereenkomsten zijn er in alle soorten en maten. Het kan gaan om de verhuur van een enkel appartement, een verdieping binnen een zakelijk complex of een volledig pand. Bij huurovereenkomsten worden vaak modelovereenkomsten gebruikt, die aangepast worden naar de situatie. Tegelijkertijd moeten de gemaakte afspraken in lijn zijn met de wetgeving (die tussentijds ook nog aangepast kan worden). Dit alles betekent dat er veel komt kijken bij het opstellen, naleven, aanpassen en ontbinden van huurovereenkomsten.

Als huurrecht advocaat in Utrecht weten we precies wat de wetten zijn en hoe deze toegepast moeten worden binnen huurcontracten. Tegelijkertijd hebben we de ervaring om samen met u te kijken naar creatieve, passende en efficiënte oplossingen. Hierbij streven we altijd naar een oplossing binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek, omdat dit in nagenoeg alle gevallen in uw voordeel is. Wanneer u ons inschakelt als uw huurrecht advocaat in Utrecht, maken wij ons immers hard voor uw belangen.

Mocht de situatie onverhoopt toch escaleren of komt er een patstelling waarbij de betrokken lijnrecht tegenover elkaar blijven staan? Dan staan wij u ook bij in een mogelijke procedure. Kiest u voor ons, dan kiest u voor meer dan alleen een huurrecht advocaat in Utrecht. U kiest voor een betrokken, daadkrachtige partner.

Laten we vandaag eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Dankzij onze eerlijke en open communicatie weet u altijd precies wat er speelt wanneer wij u als huurrecht advocaat in Utrecht bijstaan. We maken het u daarbij ook graag makkelijker. Vandaar dat u bij ons ook kunt kiezen voor digitaal contact (helemaal praktisch wanneer u als verhuurder niet in de omgeving woonachtig bent) en kunt u bij ons terecht voor een gratis intakegesprek, waarbij we direct kunnen kijken wat wij precies voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als huurrecht advocaat in Utrecht of heeft u vragen voor onze experts? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk persoonlijk verder kunnen helpen.

 

Wat cliënten over ons zeggen

Uiterst plezierige samenwerking en steun in onze zaak.

“Contacten met mevrouw Koppe zijn zonder uitzondering uiterst plezierig verlopen, zowel in persoon als ook met digitaal en media.
Mevrouw Koppe is ook spontaan zeer bereid gebleken de kosten voor ons binnen de perken te houden, waarvoor wij haar erkentelijk zijn.

Hopelijk is het niet nodig, maar bij een zakelijk probleem in de toekomst wenden wij ons weer vol vertrouwen tot haar om ons juridisch bij te staan.”

Aernout Goldberg , Laren

Uitstekend geholpen door mevr Melike Cinar

“Melike heeft mij goed geadviseerd en mijn tempo gevolgd tijdens het proces. Ze is goed bereikbaar per telefoon en email. Ik heb het heel fijn gevonden hoe zij oog bleef houden voor het persoonlijke aspect tijdens een zakelijke dienstverlening.”

D. , Amsterdam

No nonsens en accuraat.

“Mijn ervaring met Mirjam Koppe heb ik als prettig en to the point ervaren. Ze is flexibel aardig en professioneel. Ze heeft mij geholpen met het opstellen van een zakelijk huurcontract waar ik erg blij mee ben!”

Tico Pierhagen, Hilversum

Heel goed geholpen door mr M.R. Koppe

“Mevrouw Koppe heeft ons heel goed geholpen in een conflict met een huurder. Zij heeft van tevoren goed aangegeven wat de moeilijkheden kunnen zijn en dat het eventueel een langdurig proces kan worden.
Mede door de adviezen van haar zijn we er uiteindelijk met een positief resultaat uitgekomen.”

Goos, Hilversum
Blog
Oneerlijke bedingen – aanpassen algemene voorwaarden

De Europese Richtlijn Oneerlijke Bedingen (Richtlijn 93/13/EEG) gaat over oneerlijke bedingen in consumentenovereenkomsten. Deze richtlijn beschermt consumenten tegen oneerlijke... lees verder

Renovatie en de verhuiskostenvergoeding van woonruimte

Vorig jaar heeft de Minister De Jonge verduurzamingsplannen aangekondigd. In die plannen is opgenomen dat verhuurders (woningcorporaties en particuliere... lees verder

Wet goed verhuurderschap

Op 1 juli 2023 treedt de Wet goed verhuurderschap in werking. Deze wet richt zich op het tegengaan van... lees verder

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mirjam Koppe

Advocaat-partner

Specialisatie: Huurrecht

T: 035 2003480
E: mkoppe@solutionsadvocaten.nl