Arbeidsrecht advocaat Soest

Wanneer u een ervaren arbeidsrecht advocaat nabij Soest nodig heeft, bent u bij Solutio Advocaten zeker aan het juiste adres. Zowel werknemers als werkgevers staan wij dagelijks bij als het gaat om diverse arbeidsvraagstukken, zoals ontslag, transitievergoedingen, flexibele arbeidsrelaties, herstructurering en reorganisatie. Vooral wanneer u arbeidsgerelateerde zaken op een correcte manier, voor beide partijen, wilt afhandelen, is het inwinnen van advies in vele gevallen onoverkomelijk. Dikwijls is er meer nodig dan advies alleen: dan zijn wij er om u bij te staan.


Als arbeidsrecht advocaat nabij Soest hebben wij tevens jarenlange ervaring met in- en outsourcing, medezeggenschapsrecht, management- en freelance-overeenkomsten, wijzigen van arbeidsvoorwaarden en non-concurrentie- en relatiebedingen. Verder kunnen wij ondersteunen met andere arbeidsgerelateerde onderwerpen, zoals vaststellingsovereenkomsten, statutair directeur, privacy en pensioenrecht.


Arbeidsrecht advocaat nabij Soest inschakelen

Aangezien wij zowel werkgevers als werknemers bijstaan, hebben wij in een zeer breed spectrum van het arbeidsrecht ervaring opgedaan. Heeft u een arbeidsvraagstuk en schakelt u graag een ervaren advocaat arbeidsrecht nabij Soest in? Neem direct contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. Indien gewenst kan dit gesprek in de vorm van een videogesprek plaatsvinden.

Wenst u liever eerst uw situatie schriftelijk aan ons door te geven, dan kunt u ons contactformulier onderaan deze pagina invullen. Uiteraard begrijpen wij dat het om privacygevoelige informatie gaat; Solutions Advocaten hecht grote waarde aan het beveiligen van uw gegevens.


Hulp nodig bij uw huidige situatie?

Het arbeidsrecht is een breed begrip, waardoor vele onderwerpen onder het juridisch arbeidsrecht vallen. Het begrip omvat rechten en plichten betreft de verhouding tussen werkgever en werknemer. Denk bijvoorbeeld aan het arbeidscontract of de arbeidsovereenkomst, arbeidsongeschiktheid, de opzegtermijn, pensioenregelgeving en allerlei zaken rondom het beëindigen van een overeenkomst.

Als arbeidsrecht advocaat nabij Soest komen wij een diversiteit aan onderwerpen tegen, die allemaal vallen onder het arbeidsrecht. Heeft u als werkgever of werknemer hulp nodig bij uw huidige situatie? Wij helpen u graag verder.


Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Melike Pinarci Cinar

Advocaat-partner

Specialisatie: Arbeidsrecht

T: 035 2003480
E: mcinar@solutionsadvocaten.nl

Bezoek de Linkedin pagina van Melike