Solutions Advocaten

Arbeidsrecht advocaat Bussum

De juiste arbeidsrecht advocaat in Bussum: zo maakt u het verschil

Krijgt u te maken met een (gedwongen) reorganisatie, ontslagen of situaties waarbij de relatie tussen werkgever en werknemer onder druk komt te staan, om welke reden dan ook? Dan is de kans groot dat u direct in aanraking komt met het arbeidsrecht. Een zeer breed, dynamisch gebied waarbij het kennen van de regels én mogelijke oplossingen altijd de beste uitkomst biedt voor uw situatie. Als arbeidsrecht advocaat in Bussum kunnen wij het verschil maken voor u. Wij bieden heldere, efficiënte oplossingen op maat voor elke situatie, zelfs wanneer alles op dit moment bijzonder ingewikkeld en lastig lijkt.


Het belang van een goede arbeidsrecht advocaat in Bussum

Er zijn weinig rechtsgebieden die zo divers zijn als arbeidsrecht, waarbij tegelijkertijd altijd veel op het spel staat. Het kan gaan over de opzegtermijn van contracten, arbeidsongeschiktheid, maar ook over pensioenrecht of het afwikkelen van een situatie waarin mensen ontslagen moeten worden binnen een reorganisatie of doorstart. Wanneer u de regels en mogelijkheden niet kent, is het risico groot dat u niet het maximale uit de situatie kunt slepen, of dat er fouten gemaakt worden in het proces. Juist deze kleine foutjes kunnen u veel geld kosten.

Als arbeidsrecht advocaat in Bussum hebben wij niet alleen de kennis, maar ook de ervaring in huis om direct aan de slag te gaan met uw situatie. Hierbij maakt het niet uit of de afspraken binnen een cao vallen of dat er afzonderlijke afspraken gemaakt zijn die nageleefd moeten worden door de betrokken partijen. Als arbeidsrecht advocaat in Bussum zijn wij dé experts die u helpen wanneer het gaat om de rechten en plichten die gelden tussen werkgever en werknemer.

Met een goede arbeidsrecht advocaat weet u niet alleen zeker dat de situatie op de juiste manier afgehandeld wordt, u weet ook zeker dat dit binnen een aanzienlijk korter tijdsbestek gebeurt. Dat is altijd in het voordeel van alle betrokken partijen.


Kies vandaag nog voor de experts, zodat we direct voor u aan de slag kunnen

Kiest u voor Solutions Advocaten, dan kiest u voor gemak. Niet alleen hebben wij bezoekadressen door Midden-Nederland (wij zijn meer dan alleen uw arbeidsrecht advocaat in Bussum), u kunt ook kiezen voor digitaal contact, zoals videobellen. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis intakegesprek, wat handig is wanneer u meerdere zaken ineens wilt laten regelen door een advocatenbureau.

Zoekt u een specialist op het gebied van arbeidsrecht en wilt u zeker weten dat u kiest voor ervaren professionals die doorgaan totdat uw belangen optimaal behartigd zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct naar uw situatie kunnen kijken en samen aan de slag kunnen.

Onze cliënten beoordelen onze expertise met een.. 9+ 


Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, of gebruik ons contactformulier

U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek. Indien gewenst kan dit via videobellen.

Solutions Advocaten

Oude Kerkweg 9
1251 NX LAREN
Telefoon: 035 2003480
Fax: 035 2003489
email: info@solutionsadvocaten.nl


Melike Pinarci Cinar

Advocaat-partner

Specialisatie: Arbeidsrecht

T: 035 2003480
E: mcinar@solutionsadvocaten.nl

Bezoek de Linkedin pagina van Melike