Advocaat inschakelen bij huurachterstand

Heeft uw huurder een huurachterstand? Bij Solutions Advocaten, een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht en huurrecht, begrijpen we maar al te goed dat betalingsproblematiek bij huur vaak voorkomt. Daarom raden wij aan om een incasso advocaat in te schakelen. Onze ervaren advocaten kunnen u helpen bij het innen van achterstallige huurschulden. Meer informatie over de taken van een huurrecht advocaat en hoe wij u kunnen assisteren bij het innen van huurachterstanden vindt u op deze pagina.

Huurrecht advocaat huurachterstand

Van betalingsregelingen tot faillissement bij huurachterstand

Een ervaren advocaat kan diverse acties ondernemen om tot betaling te komen, zoals het treffen van betalingsregelingen en het versturen van aanmaningen. Daarnaast kan hij of zij namens u juridische stappen ondernemen tegen wanbetalers en beslag leggen op hun bezittingen en vermogen. In geval van een procedure zal de wanbetaler zich moeten verantwoorden in de rechtbank. Het interessante is dat advocaten ook bevoegd zijn om bedrijven failliet te laten verklaren en vorderingen af te handelen die hoger zijn dan €25.000, dit in tegenstelling tot incassobureaus of gerechtsdeurwaarders.

Zakelijke geschillen en particuliere huurproblematiek

Vanwege hun uitgebreide bevoegdheden worden advocaten vaak ingezet bij zakelijke geschillen en internationale vorderingen. Maar ook in particuliere gevallen biedt de inzet van een advocaat voordelen. Als gedupeerde partij heeft u gedurende het gehele proces één aanspreekpunt die u door alle stappen begeleidt.

Heeft u een huurrecht advocaat nodig die u bijstaat als incasso advocaat? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via 035 2003480.


Geplaatst op 7 november 2023